Please select To the mobile version | Continue to access the desktop computer version
| |

Hisense Forum

 Forgot password?
 Register
Search
Author: ditonyo

Hisense A2: Smartphone with second E-Ink display on the back!!!

[Copy link]

26

Threads

666

Posts

1860

Credits

HiClub Member

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Credits
1860

Forum Special Contribution HiClub Junior Member

Post time: 2016-11-23 23:33:03
| Show all posts
Ferrij 2016-11-23 09:58
Welcome back Desmanto.
Lama ga kedengaran suaranya.

Hehehe, lebih sering di sebelah aja sih. Ntar mo rangkumin ada lebih dari 5 bug minor dari forum sebelah.

Kalau dibanding SD415, SD430/617 uda jauh lebih adem. Suhu standby aja uda terasa. Pas hari pertama switching full dari pureshot ke PSP2 aja (PSP2 jadi HH utama), uda terasa banget beda thermalnya. PSP2 kalau main game max di 46,7 celcius, rata2 di 41 gitu aja; sementara pureshot bisa tembus 51 celcius, rata2 di atas 47.

Uda jarang main game di HH sih Sekarang HH lebih sering jadi sarana belajar ja. Ntar tutor di sebelah uda selesai baru tes gaming lagi. Tapi kalau online sih pasti uda blacklist di daftar ane
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

221

Posts

414

Credits

HiClub Member

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Credits
414

HiClub Junior Member

Post time: 2016-11-24 07:50:26
| Show all posts
Desmanto 2016-11-23 23:33
Hehehe, lebih sering di sebelah aja sih. Ntar mo rangkumin ada lebih dari 5 bug minor dari forum s ...

urusan game? sama; malas coba2 yg lain [walau HH-ku ini "katanya" Gamming friendly]

nongkrong aja dgn yg ringan slain apk yg biasa dipakai   [saat ini cuma pasang 4. Flappy Bird, HayDay, GetRich & Tahu Bulat ].
pernah mau coba yg gede tp ko malah minta download 1GB lagi?
Reply Support Not support

Use magic Report

37

Threads

668

Posts

1945

Credits

HiClub Member

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Credits
1945

Forum Special Contribution HiClub Junior Member

Post time: 2016-11-24 09:33:21
| Show all posts
Ferrij 2016-11-23 09:58
Welcome back Desmanto.
Lama ga kedengaran suaranya.

kalo aku bakal bilang anget sih (apalagi siang hari) tapi kalo dibandingin ama maxR2 udah agak mendingan, mungkin karena optimisasi UI merk sebelah yg bloatwarenya overkill + Android system yg gk tau kenapa selalu jadi penyedot batere terbesar (ngalahin game & browser yg sering aku buka ). krn wakelock? mungkin juga, secara UI merk sebelah gk support doze meski udah dipaksa pake greenify (dengan command dozenya)
Andromax R2 - L1220.6.05.00.ID11
Redmi 3s - MIUI 8 MM
Redmi 2 - MIUI 8 LP
Reply Support Not support

Use magic Report

5

Threads

50

Posts

212

Credits

HiClub Member

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Credits
212

HiClub Junior Member

Post time: 2016-11-27 10:38:16
| Show all posts
itu penamaan A2 sekilas ane nginget smartfren yang katanya bakal ngeluarin Andromax A2, kirain itu gadget nya ternyata beda yah....


sbnrnya sih spec apapun, kalau harganya pas pasti bakal banyak yang melirik kok
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2

Posts

73

Credits

Member

Rank: 2

Credits
73
Post time: 2017-12-14 04:45:14
| Show all posts
Hello everyone

I just bought the Hisense A2, it is the same size as the iphone 7 Plus!

I have 2 weeks and I am totally satisfied!

the original rom (L1261.6.03.09.00) contains the 100% functional playstore

I am pleased to find a forum Hisense on which we can register and share tips! (unlike the forum "fans.hisense" or you can not register!)

I am looking for the version: L1261.6.04.05.00

sorry to write to you in English but I'm french!

a huge thank you to all of you
Hisense A2
Reply Support Not support

Use magic Report

37

Threads

737

Posts

2619

Credits

Administrator

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Credits
2619

HiClub Junior Member

Post time: 2017-12-15 00:51:55
| Show all posts
TheDreamOfSurf 2017-12-14 04:45
Hello everyone

I just bought the Hisense A2, it is the same size as the iphone 7 Plus!

Hi French ...
Bonjour !  

If the L1261.6.04.05.00 firmware that you are looking for is the lastest version, you can come to Hisense Service Center.
Or you can email to cs@hisense.id to ask about this information.

Regards,
FL.
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

0

Threads

2

Posts

73

Credits

Member

Rank: 2

Credits
73
Post time: 2017-12-15 04:42:02
| Show all posts
Ferrij 2017-12-14 18:51
Hi French ...
Bonjour !  

Hello
ok thank you
Hisense A2
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Archive|Mobile|Dark room|Hisense Forum

2019-01-24 16:12 GMT+7 , Processed in 0.109515 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2014.

ٻظ To Top б